Yoga

Corpus Vitalis Yoga

Yoga er at forene krop og sjæl og øger derigennem følelsen af velvære. Den yoga vi praktiserer her er Corpus Vitalis Yoga. Den har tre grundlæggende formål, som beskrevet nedenfor.

Bevægelserne er rolige og udføres med bevidste åndedræt og en positiv tankeindstilling. De rolige bevægelser giver smidighed og øger blodgennemstrømningen. Det bevidste åndedræt skaber ro og harmoni i hele kroppen og tankeindstillingerne til de enkelte øvelser fremmer de positive egenskaber, der naturligt er tilstede i ethvert menneske. Hver yogalektion afrundes med en afspænding.

Corpus Vitalis Yoga er tilpasset vores vestlige kultur og kan dyrkes af enhver!

De små hold gør undervisningen intens og nærværende, så der er tid til den enkelte.

Ved at integrere disse tre formål i de bevidst udførte bevægelser understøttes de positive virkninger for din krop – større smidighed, mindre stress og fornemmelsen om kropsligt og psykisk velbefindende.

Når du oplever og mærker, at krop og sjæl kan forbindes, giver det en virkelig frihed til mange handlinger og tanker. Kroppen er som et værktøj, du bruger i alle livets situationer. En regelmæssig, fast udførelse af yoga kan give dig sikkerhed til at møde hverdagens udfordringer med lethed og mod, hvorigennem du bevidst kan føre dig selv til din ønskede fremtid.

Praktisk

Undervisningen foregår på mindre hold og varer 60 minutter. Prisen for én yogalektion ugentligt er 270 kr. pr. måned. Såfremt man er forhindret, er der ofte mulighed for en plads på et andet hold samme uge.

Medbring et tæppe eller lagen som underlag, afslappet tøj, rene strømper. Pga. Corona skal du selv have tæppe og pude med til afspændingen.

TILMELDING

Yoga har 3 formål

1. at du erkender kroppen som dit værktøj

At erkende kroppen som værktøj og derigennem indse dine personlige muligheder for at påvirke og styrke - og egentlig også styre kroppen.

Det du siger, og det du gør, viser dig som det menneske, du er.

 

2. de helbredsmæssige virkninger

Gennem behagelige stræk, harmoniske bevægelser, der bliver udført med et roligt bevidst åndedræt, masseres og stimuleres de indre organer.

Når man samtidigt kombinerer øvelserne med en positiv tankeindstilling opnås en dybere virkning.

3. indre fred, ro og harmoni

Når Corpus Vitalis Yoga virkelig udføres som bevidste bevægelser, vil de fleste opleve en personlig styrke.

Indre fred, ro, og harmoni kommer ikke af sig selv, men er værdier, der opstår, når krop og sind arbejder sammen.

JoomSpirit