Wellbi

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Wellbi er forskellige serier af aktive bevægelser som styrker muskulaturen, virker opstrammende på hele kroppen, øger fedtforbrændingen og giver større smidighed - samtidig med at øvelserne formidler indre fred og ro.

Harmoni-øvelserne er BODYFORMNING

Øvelserne giver energi og en let stemning indeni. Uden at få pulsen helt op, får man arbejdet med alle muskelgrupper i kroppen og der opstår en god indre varme. Bevægelserne øger kropsbevidstheden og giver en flot kropsholdning.

Vi gør meget ud af de enkelte bevægelser, så de kan udføres med et bevidst åndedræt og i et flydende tempo. Undervisningen lægger vægt på præcision og udholdenhed.

De tilhørende tankeindstillinger vækker de positive egenskaber/evner i os.

Når du deltager på holdet fast hver uge, vil du hurtigt kunne mærke, at øvelserne giver dig mere smidighed, og at din sundhedstilstand generelt forbedres.

Så hvis du trænger til at styrke kroppen og samtidig styrke fornemmelsen om harmoni indeni – så er Wellbi noget for dig!

Læs mere om Wellbi Velvære Harmoni-øvelser her

 Undervisningens forløb

  1. Opvarmningsøvelser i ca. 10 min.
  2. Energi øvelse og let meditation. Lær at holde fokus!
  3. Gennemgang og udførelse af dagens program/træning.
  4. Afspænding og afsluttende åndedrætsøvelse.

Praktisk

Undervisningen foregår på mindre hold og varer 60 minutter. (Prisen er 270 kr. pr. måned, og undervisning foregår én gang ugentligt). Såfremt man er forhindret, er der ofte mulighed for en plads på et andet hold samme uge.


Medbring et stort håndklæde eller lagen som underlag, afslappet tøj og rene strømper.

TILMELDING

JoomSpirit